Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Termék státusza

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Ágytakaró

Dobja fel a gyerekek szobáját!


A gyerkőcök kedvenc időtöltése közé tartozik, hogy az ágyukban játszadoznak, vagy önfeledten ugrálnak. Persze ilyen esetekben nem nehéz kiborítani az ágyba egy kis üdítőt, vagy rágcsálnivalót, arról pedig ne is beszéljünk, hogy mennyire összegyűrődhet a frissen mosott ágynemű. Ha szeretné elkerülni, hogy az egész napos játék közvetlenül az ágyneműt érje, érdemes beszerezni ágytakarót, ami amellett, hogy még inkább feldobja a gyerekszobát, megfelelő védelmet nyújthat. Legyen szó akár Harry Potter takaróról, akár Disney ágytakaróról, a gyerekek különféle igényeinek csak a képzelet szab határt!

Tovább

Puha és kényelmes - minden, ami kell!


A minőségi ágytakarók vagy hálózsákok elengedhetetlenek egy gyerek életében. Az első kirándulásra mindig emlékezni fognak a gyerkőcök, ezért érdemes a legvagányabb hálózsákot beszerezni. Az ágyazás sem utolsó szempont, hiszen, ha már kiskorban megérti gyermekünk, hogy a frissen bevetett ágyat ágytakaróval kell védeni, ő is könnyebben beépítheti a tudást a mindennapi szokásai közé a jövőben. A magas minőségű anyagok puhák és bőrbarátok, így a gyerekek számára kellemes érzés a használatuk, ami a megjelenés mellett a legfontosabb szempontot jelenti.

 

A kedvenc mesefiguráknak a hálószobában a helyük!


Egyre nagyobb divat a gyerekek szobájának szebb és szebb berendezése annak érdekében, hogy a kicsik biztosan jól érezzék magukat a saját területükön. Mindenki ízlése más, annyi mese közül lehet már választani, hogy igazán nehézzé válik a berendezés megfelelő kiválasztása. Széles termékkínálatunknak köszönhetően a kis varázslótanoncok számára választhat Harry Potter takarók közül, míg a hercegnők és egyéb, klasszikus történetek kedvelőinek Disney ágytakarókkal kedveskedünk. Ezekkel az ágytakarókkal pillanatok alatt feldobható az ágy és kellemes hangulat járja át a kicsi szobáját.

A gyerekszoba kialakítása nagyon fontos, hiszen a gyerekek komfortérzetét egy remekül berendezett szoba nagymértékben képes feldobni. Ne bízza a véletlenre a dolgokat, szerezzen be minőségi ágytakarókat, hogy minden részlet klappoljon, és az Ön áruháza nyújthassa a legszélesebb termékkínálatot!

Tovább