Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Információk

Elérhetőség
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Max-Fashion Kft.
Cím:
8000 Székesfehérvár, Széchenyi út 172
Telefon:
Weboldal:
Áruház neve:
Javoli Licensed Online Store
Adószám:
23032880-2-07
EU adószám:
HU23032880
Cégjegyzékszám:
Cg.07-09-019451
Bankszámlaszám:
11736006-20401094-00000000
Kapcsolattartó neve:
Javoli
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-70/674-8001
Kapcsolattartó e-mail címe:
Technikai ügyfélszolgálat:
support@javoli.com
Vevőszolgálat:
customerservice@javoli.com
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas@unas.hu
Fizetés

Banki átutalás

A bankkártyás fizetésen kívüli kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadta megrendelését webáruházunk munkatársa egy visszaigazoló e-mail üzenetet küld az Ön által a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (Webáruházunk számlaszáma, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután átutalta az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.
Kérjük, banki utalásnál a közlemény rovatba minden esetben írja be a 10 jegyű megrendelési számot.

Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül HUF

A Simplepay bankkártyás fizetés segítségével Ön gyorsan, biztonságosan és kényelmesen intézheti az online vásárlást. A Simplepay bankkártyás fizetéssel egyszerűen kiegyenlítheti a termékek ellenértékét a Simplepay fizetőoldalán, melyről azonnali visszaigazolást kap Webáruházunk.
Simplepay bankkártyás fizetési mód igénybevételével Ön a megrendelt termékeket a megrendelési folyamat végén azonnal kifizetheti. A fizetés során Ön olyan bankkártyát használhat, amelynél a kibocsátó bank engedélyezte az online fizetés lehetőségét. Kártyaadatainak biztonságát a Simplepay SSL titkosítással ellátott fizetőoldala biztosítja. A vásárlás véglegesítése után e-mailben is visszaigazolják a fizetés eredményét, illetve elküldik Önnek az úgynevezett tranzakcióazonosítót. Ez a szám azonosítja a bank felé a bankkártyás fizetést.

A Simplepay bankkártyás fizetés menete:
Ha a termék megrendelésének folyamata során a fizetési mód menüpontban a bankkártyás fizetési opciót választotta, a ”Megrendelés” gombra kattintást követően Webáruházunk átirányítja Önt a Simplepay biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol Ön meg tudja adni a kártyaadatokat.
A fizetés során a bank néhány másodperc alatt ellenőrzi az Ön által megadott adatokat, majd a fizetést követően a Simplepay oldala visszairányítja Önt a weboldalunkra.
Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges.

Credit Kártyák: MasterCard, Visa, Visa Electron

Utánvéttel

Utánvéttel történő fizetés esetében Ön a terméket kézbesítő futárnak készpénzben fizeti meg a termék vételárát, és a szállítási költséget. Utánvéttel történő fizetés esetében csak készpénzes fizetés lehetséges.

Utánvéttel történő fizetés esetében + 300 Ft (háromszáz forint) kezelési költség kerül felszámításra. Banki átutalás és bankkártyás fizetési módoknál ez a költség nincsen.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!