Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Iskolaszer

Ősz és az iskolakezdés!

 

Augusztus az iskoláskorú gyermekek családjában az iskolai cuccok megvásárlásáról és a készülődésről szól! Milyen legyen az iskolatáska? Tolltartó, tornazsák, füzetek, írószerek és még rengeteg apróság kerül beszerzésre évkezdés előtt! Viszont hogy ne legyen kaotikus a szeptemberi iskolakezdés előtti időszak érdemes listát írni a beszerzendő termékekről. Ha ez a lista megvan, akkor  pedig már csak be kell szerezni a szükséges dolgokat. Erre is van manapság már egy igen egyszerű lehetőség. Rendelje meg otthona kényelméből online, ami a kezdéshez kell.

Tovább

Milyen hátizsák legyen?

Annak idején egyforma kék köpenyben állva várták az iskolakezdést a gyerekek a teremben egyen tolltartóval és egy, maximum kettő darab írószerrel. A mostani években már a radír is többet tud mint annak idején, a többi dologról meg ne is beszéljünk! Az iskolatáskák piacán is hihetetlen választék van! A legnagyobb kiadás az iskolakezdés előtt a hátizsák, ezért jól fontoljuk meg milyet vegyünk!

Már a tornafelszerelésnek is külön tornazsákot kell venni, akár minecraftosat is, ha gyermekünk olyat szeretne, sőt komplett szetteket terveznek a gyártók, amelyekben a tolltartótól kezdve a táskáig minden darab egy design!

Ha lehet, ne döntsünk egyedül!

 

A tolltartó választás sem könnyű feladat a mai világban! Három vagy csak két szintes legyen, cicás vagy esetleg kutyás legyen, csak toll és filctoll legyen benne, a többi kelléknek meg vegyünk egy neszeszer jellegű tárolót? Nem könnyű a választás! De a lényeg, hogy mindig kérjük ki gyermekünk véleményét is, hiszen ő fogja hordani és nap mint nap használni az iskolában!

Tovább