Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Ruházat

Mit vegyek fel? Gyakori kérdés nem igaz?

Mióta lekerült a kötelező iskolaköpeny, az oktatási intézményekben megjelentek a színek és minden gyermek lelkesen válogatja össze kedvenc ruhadarabjait a reggeli készülődés közben! Mi mihez passzol, nadrág vagy szoknya, blúz vagy póló, piros vagy kék és még egy csomó kérdés fogalmazódik meg bennük, melyeket aztán anyával is meg lehet vitatni még köntösben, reggelizés közben.

Tovább

Ne csak divatos, hasznos is legyen!

Persze a divat elé a minőség kerül, hiszen a ruha egész napos viselet és nem mindegy milyen anyaggal érintkezik a bőr! A legjobb a természetes anyag, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket! A gyerekek az iskola után sem állnak meg! Irány a játszótér, bújócskázni, fára mászni, hintázni és mászókázni! De hogy mindezt örömmel tehessék, olyan ruhadarabokra van szükségük, mely nem akadályozza őket. Legyen a ruha strapabíró, hiszen játék közben sok minden megtörténhet azon kívül, hogy kicsit koszos lesz. A jó minőségű darabok általában bírják a strapát.

Kényelmes és divatos!

Az egyik legkényelmesebb viselet a melegítő, mely mozgásteret biztosít viselőjének és kényelmes! A melegítőfelső remek megoldás, hiszen könnyedén le- és felvehető ha melegük van vagy éppen fáznak a gyerekek játszás közben. Hűvösebb őszi időben olykor azért jól jön egy mellény is, mely divatos és praktikus is egyben! Szabadon hagyja a karokat, viszont védi a hátat és mellkast a megfázástól, a kapucni pedig a fejet védi, ha nagyon fúj a szél.

 

Hazaérve fáradtan fürdés után már csak alvásra vágynak ezért átengedik anyának a pizsama választás lehetőségét. Természetesen gyermek pizsamából is van már bőven választék! De az elsődleges szempont itt is a minőség, hiszen gyermekünk egész éjjel viseli.

Tovább