Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Póló

Kényelem minden évszakban - Rövid ujjú póló

A rövid ujjú pólók talán a leggyakrabban választott ruhadarabok a gyerekek körében. Ez nem véletlen, hiszen kényelmes viselet lehet a melegebb nyári napokon, ugyanakkor a hidegebb évszakokban is hordható akár pulóver alá felvéve. Kényelemesek, legtöbbször pamut anyagból készülnek, amely nem dörzsöli ki vagy irritálja az érzékeny bőrt. Puha anyaguk egész napos komfortérzetet biztosít viselőjének. Pontosan ezért találunk több ezer különböző kinézetű és mintázatú pólót, melyeket különféle alkalmakra is fel lehet venni attól függően, hogy milyen stílusúak, de a mindennapokban is az egyik legjobb választásnak bizonyulnak.

Tovább

A hideg időszakok megmentője - Hosszú ujjú póló

A hosszú ujjú pólók kötelező darabok minden kisgyermek ruhatárában. Hidegebb időszakokban bizonyulnak a leghasznosabbnak, akár kabát vagy pulóver alatt is hordhatóak. Védelmet nyújt az őszi hideg szél vagy a téli fagyos időjárás ellen, valamint pamut anyagának köszönhetően nem dörzsöli ki az érzékeny bőrt.

Milyen pólót érdemes választani a gyermekeknek?

Mindannyian különbözünk. Mindegyikünk más stílust kedvel, más színeket szeret. Nincs ez másként a gyerekeknél sem. Fontos, hogy már kiskorban hagyjuk kibontakozni a gyermekek személyiségét és stílusát. Pontosan ezért próbálnak mindig újabb és újabb mintájú pólókkal előállni a gyártók, hogy mindenki megtalálja az ő stílusának megfelelő mintát, színt vagy fazont.

A legnagyobb népszerűségnek az egyszínű pólók örvendenek, azonban a gyerekek nagyon szeretik a különböző mintákkal ellátott felsőket. Különösen azokat, amelyeken esetlegesen kedvenc meseszereplőik vannak, mint például a Tommy és Jerry-s pólók, amelyek sokunk kedvencei. A gyerekek ragaszkodnak a jól megszokott, ismert karakterekhez és büszkén viselnek akár egy Tommy és Jerry-s pólót, akár más mesehős figurával díszített felsőt.

Figyelembe kell venni azonban azt is, hogy a mai gyerekek már rendkívül otthon mozognak az elektronikai eszközök világában és már egész fiatal korban elkezdenek játszani különböző számítógépes játékokkal. Ezért egy minecraft mintájú pólót biztosan addig hordanak, amíg csak tehetik.

Milyen egy minőségi gyerekruha?

A gyerekek állandóan mozgásban vannak, játszanak, futnak, fára másznak és fogócskáznak. Éppen ezért is rendkívül fontos, hogy kényelmes legyen ruhájuk, ne korlátozza őket a mozgásban. Fontos szempont az is, hogy könnyen bele tudjanak bújni öltözködésnél, hogy a kisebbeket is könnyű legyen öltöztetni. Talán az egyik legfontosabb szempont, hogy anyagát tekintve minél több pamutot tartalmazzon, ami puhaságának köszönhetően nem irritálja a gyerekek bőrét.

Webshopunk széles választéka lehetővé teszi, hogy minőségi, sokféle stílusú és mintájú pólókból válogathasson és minél sokszínűbben tölthesse fel üzlete polcait!

Tovább