Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Termék státusza

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fehérnemű

Minden szülő életében eljön a nap, amikor fehérneműt kell választania gyerekének. Ha kiválasztottuk a megfelelő anyagú fehérneműt, amelyről megbizonyosodtunk, hogy a gyerek egészségét sem károsítja, akkor jöhetnek az olyan apróságok, mint a szín és a minta. Emellett elkezdhetünk gondolkodni azokon a részleteken, amelytől a gyereket is öröm tölti el: mint például a fehérneműről visszaköszönő imádott mesehős vagy karakter.

Tovább

Milyen anyagú fehérnemű kényelmes a gyerek számára? 

Próbáljunk olyan anyagú fehérneműket összegyűjteni, amelyben a gyerek kényelmesen fogja érezni magát és nem dörzsöli ki a bőrét. Mindenképp tartsunk pamut anyagból készült alsóneműt is a készeletinkben. Nem ritka ilyen fehérneműket találni, ugyanis a gyapotnövényből készült textil világszerte az egyik legnépszerűbb felhasználási anyag. Figyeljük a címkéket és a leírásokat, mert sokszor fogunk szembetalálkozni olyan termékekkel is, melyek valójában nem pamutból készültek: csak nagyon alacsony arányban tartalmazzák azt!

 

Szeretett mesehősök a gyerek fehérneműkön

Vannak örök klasszikusok, melyek láttán a gyerekek mindig jó kedvre derülnek. Ilyenek az évek óta hódító Mickey egér karakterek vagy a Verdák főszereplői. A fiúknál egy szuperhős karakterrel, mint Pókember vagy Hulk nem nyúlhatunk mellé. A lányok pedig a Jégvarázs testvérpárosáért egyenesen rajonganak. Vannak olyan karakterek, amelyet nemtől függetlenül a lányok és a fiúk is szeretnek. A gyerekek imádják a varázslatot, így a harry potter boxereket, illetve harry potter bugyikat hamar el fogják kapkodni a polcokról!

 

Atlétatrikó és szettek

A mindenki által jól ismert és emlékeket felidéző atlétatrikóról se feledkezzünk meg! Nemcsak nosztalgikus darab, de igen hasznos is. Védi a kicsiket a megfázástól és a mozgást sem nehezíti a könnyű trikó. Az átlagos és unalmas fehér atlétát ma már leváltották a Mancs őrjáratos, Star Wars-os, Minionos és Harry Potter trikók. A Javoli webáruháza számos mintás minőségi atlétatrikót ajánl, akár szettben megvásárolhatóan!

Tovább