Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Termék státusza

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Melegítő szett

Nem számít, hogy milyen évszak van, hogy éppen egy családi kirándulásról van szó, vagy csak a szomszédba menne át játszani a gyermek, a melegítő szett mindig a legjobb választás, ha kényelmes viseletről van szó. A játszótéri fogócskázás, mászás ugrálás közepette a legfontosabb elsősorban, hogy a gyerek kicsattanó energiáját semmi se tudja korlátozni. Erre a célra is a legjobb választás a gyerek melegítő nadrág. Ezt egy szabadidőfelsővel kombinálva biztosítja a gyermekek számára az önfeledt, kényelmes játszadozást, mégis megvédi őket a megfázástól.

Tovább

A gyerek melegítő szettek tartósak és kényelmesek

 Az egyik legfontosabb tényező gyerek melegítő szett vásárlásakor, hogy magas minőségű terméket válasszunk. Ez azért is fontos mivel a gyerekek nem feltétlenül arra figyelnek játék közbe, hogy vigyázzanak a ruháikra, ezért előfordul, hogy sárosan, porosan érkeznek haza a kinti mókából. A Javoli gyerek melegítő szettek kiváló minőségű 100%-os pamut anyagból készülnek, mely kényelmes viseletet eredményez. Nadrágjaink szabad mozgást biztosítanak a gyerekeknek mászókázás, játszótéri mókázás során.

Fiús melegítő szettek

A gyerekek bizony szeretnek katonásat játszani és ezzel együtt a földön kúszni, mászni vagy felmászni a fára és elrejtőzni az ellenség elől. Ebben az esetben számára megfelelő választás lehet egy sötétebb színű melegítő szett mivel a sötétebb színű nadrágokon kevésbé látszik meg a folt.

A kisfiúknak szánt mancs őrjáratos vagy éppen szuperhősös szettek széles választékában biztosan megtalálja azt a darabokat amik kelendőek lesznek.

Lányos melegítő szettek

A kislányok melegítői általában színesek. Ennek köszönhetően szinte bármivel kombinálhatóak így tökéletesen passzolnak az óvodai játszadozásokhoz vagy az azt követő játszótéri szaladgáláshoz is. A lányos disney mintás melegítő szettek sokféle színben kaphatóak így ki tudja választani azokat a színeket, amik leginkább passzolnak üzletébe. Azonban vigyázni kell, mert csak a megfelelő színkombinációval lehet elérni a várt hatást.

Milyen egy minőségi gyerekruha?

A gyerekek állandóan mozgásban vannak, játszanak, futnak, fára másznak és fogócskáznak. Éppen ezért is rendkívül fontos, hogy kényelmes legyen ruhájuk, ne korlátozza őket a mozgásban. Fontos szempont az is, hogy könnyen bele tudjanak bújni öltözködésnél, hogy a kisebbeket is könnyű legyen öltöztetni. Talán az egyik legfontosabb szempont, hogy anyagát tekintve minél több pamutot tartalmazzon, ami puhaságának köszönhetően nem irritálja a gyerekek bőrét.

Tovább