Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Termék státusza

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Harisnya

Az ősz és ezzel együtt a hidegebb időjárás beköszöntével kellemetlenül hűvössé válhatnak a reggelek és napközben sem biztos, hogy túlságosan magasra emelkedik a hőmérséklet. A tél pedig fagyos időjárásával mindenkit arra késztet, hogy melegebben öltözködjön. Ez alól a kisgyermekek sem kivételek, sőt az ő védelmüket sokkal korábban el kell kezdeni, akár már az első kicsit hűvösebb fuvallat idején. Ilyenkor jön jól a gyerek harisnya. Sokan nem is tudják, de a fehérneműnek számító harisnya egy kulcsfontosságú eleme a gyerekek ruhatárának, ugyanis nem csak szoknyához vehető fel, hanem nadrág alá is, mivel ez védi meg őket télen a hidegtől.

Tovább

Miért jó egy gyerek harisnya?

A gyerek harisnya célja nem csak az, hogy védelmet nyújtson a hideg ellen, de abban is kulcsfontosságú szerepet játszik, hogy a gyerekek komfortosan érezzék magukat. Utóbbira is nagy hangsúlyt kell fektetni ugyanis, ha a kényelem területén valami nincs rendben akkor a gyerekek hajlamosak ingerültebbé, érzékenyebbé válni. A kisgyerekek bőre eleve érzékenyebb, mint a felnőtteké, éppen ezért csakis kizárólag olyan ruhaneműt szabad ráadni melyet nagyfokú minőség és megbízhatóság jellemez.

A gyerek harisnya egy speciális ruhadarab mivel kifejezetten gyerekeknek készült ezért egészen más jellemvonásokkal rendelkezik, mint a felnőtteknek szánt darabok. Ez nem is olyan meglepő, hiszen a gyerekek testfelépítése eltér a felnőttekétől. Ezért például egy elhanyagolt varrás, vagy egy rossz helyre varrt címke rengeteg kellemetlenséget tud okozni viselőjének és ezeket utólag módosítani sajnos nem lehet.

Vastagabb típusú harisnyák

A vastagabb típusú harisnyák tulajdonképpen kifejezetten a hidegebb, télies időkre készültek. Hiszen a szabad levegőn való játék akkor sem maradhat el, ha odakint repkednek a mínuszok. Ilyenkor érdemes a nadrág alá egy vastagabb harisnyát is ráadni a gyerekekre, hogy a fogcsikorgató hideg se vethessen gátat önfeledt játszadozásuknak.

Minta és szín

Mint a legtöbb ruhadarabnál, itt is kiemelten fontos tényező, hogy milyen színű és mintás darabok közül lehet választani. A Javoli-nál szerencsére sokféle színből és mintából lehet válogatni. A kislányoknak kedvezve disney mintás gyerek harisnyák, valamint fiúsabb pókemberes harisnyák is rendelhetőek.

Tovább