Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Játék

Mióta létezik és tulajdonképpen miért is jó a játék amellett, hogy szórakoztat?

 

Valószínűleg már az őskorban is játszottak őseink a természetben megtalálható anyagokból, kőből, fából, agyagból, szarvakból, agyarakból, növényekből vagy termésekből könnyen elkészíthető játékokkal, Természetesen a civilizáció fejlődésével a játékok is fejlődtek. Az ősi Egyiptomban már mozgatható végtagú babákkal játszottak a gyerekek, az ókori Rómában pedig viaszból készítették őket. Az ősi játékokat általában saját kezűleg készítették, a mostani játékok már műanyagból, szintetikus anyagokból vagy fémből készülnek, általában gépek segítségével.

A játék amellett, hogy szórakoztat és kikapcsol, nagy szerepet játszik a gyermek szellemi és gyakorlati fejlődésében is. Érdemes odafigyelni a kéz finommotorikájának fejlődésére, mert ez segíti hozzá a gyereket az írás elsajátításához.

Tovább

Hamarosan gyermek születik a családban, baráti/ismeretségi körben, ezért hasznos ajándékot keres?

Az évek alatt kialakuló és folyamatosan bővülő babáknak tervezett játékok kínálata közül egyre nehezebb választani! Általában zenélnek vagy mindenféle figyelemfelkeltő hangot adnak ki, élénk színűek és mivel különböző anyagúak és formájúak, fejlesztik a tapintást és a legalapvetőbb képességeket is. Van olyan, amelyik a fogzás alatti kellemetlen érzést segíti csökkenteni azáltal, hogy érdes felületével masszírozza a fogínyt. Vagy vannak a zenélő, színes figurákkal körbe forgó baba játékok melyek hosszú időre le tudják kötni a baba figyelmét. A felhúzható plüss figurák kellemes zenéje pedig megnyugtatja és álomba ringatja a picit.  Aztán ahogy növekszik a gyermek vele együtt szélesedik a kínálat is!

Azt se felejtsük el, hogy ezeket a játékokat valamiben tárolni is kell. Érdemes minél hamarabb beszerezni egy tárolót, ahova a kisgyermek is könnyedén el tudja pakolni a játékait egy élménydús nap után.

Egy játékkal mindig örömet lehet szerezni, ezért nézzen körül webshopunkban még ma, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet!

Tovább