Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Óra

A szülők imádják nézni ahogy gyerekük apró testbe bújt felnőttek módjára vizsgálják karórájukat és állítják be ébresztőórájukat. Ezek a termékek tökéletesek arra, hogy fejlesszék a kicsi időérzékét. Mindemellett játékosan tanítja önállóságra a kislányokat és a kisfiúkat egyaránt. A termék népszerűsége miatt érdemes körbejárni, hogy milyen gyerek órákat kínálhat vásárlóinak!

Tovább

Milyen órákat tartsunk készleten? 

Megszokhattuk, hogy analóg és digitális órák közül választhatunk, ez nincs másképp a gyerek óra kínálatnál sem. A szülők szeretik minél hamarabb megtanítani a gyereknek mindkét típusú óra működését és leolvasását. Faliórákból inkább az analóg típusút preferálják a gyerekszobába, míg az ébresztőórák közt a digitális dominál.

A karórák széles választékában bárki elveszhet. A digitális és az analóg órák egyaránt népszerűek. A szülők egyik fő szempontja vásárláskor az óraszíj anyaga. Kényelmes és minőségi szíjjal ellátott karórák után keresnek, amelyek nem irritálják a gyerek bőrét. A Javoli minőségi órák széles választékát kínálja a legjobb árakon kizárólag kereskedőknek!

Népszerű karórák kislányoknak és kisfiúknak 

A Disney hercegnők mindig is közel álltak a kislányok szívéhez, nincs ez másképp napjainkban sem. Érdemes betárazni a Disney Hercegnők digitális karórájából, illetve a Disney Hercegnők digitális karóra is nagy népszerűségnek örvend! A klasszikus szereplőkkel díszített órákat szintén nagyon hamar elkapkodják a polcokról. A szülők és a gyerekek örök nagy kedvence a Peppa malacos és a Minnie egeres karórák.

A kisfiúk teljesen lázba jönnek, ha meglátnak egy Bosszúállók analóg karórát fém dobozban, a szülők pedig nem tudnak nekik nemet mondani. A tovább gondolt verziójáért pedig egyenesen rajonganak: a Bosszúállók digitális világító karórának egy kisfiú sem tud ellenállni!

Hódítanak a jégvarázs órák! 

Az évek óta hódító Disney film magával hozta a Jégvarázs órákat. Az óralapokról a kislányok kedvenc testvérpárosa köszön vissza: Elza és Anna. A Disney Jégvarázs digitális világító karórája egy kihagyhatatlan termék, ha követjük a trendeket. Ha pedig a legjobb minőséget szeretné nyújtani vásárlóinak, akkor válassza a Disney Jégvarázs analóg szövetszíjas karórát. Bátran ajánljuk a Jégvarázs órák beszerzését, ugyanis még egy darabig nem fognak kimenni a divatból!

Tovább