Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Konyhai termékek

A legjobb konyha a jó hangulatról és a még jobb illatokról híres!

 

A konyha a család központi része lehet! Miközben anyuka az ételt készíti, a gyermek a házi feladatot írja a konyhaasztalnál, esetleg vacsorakészítés közben mesél a nagylány a hétvégi kirándulás élményeiről. A gyerekek a szülőkkel együtt a konyhában tüsténkednek, mindenki kiveszi a részét a sütés-főzésből és közben pedig mindenki meséli a jobbnál jobb, viccesebbnél viccesebb sztorikat! Tagadhatatlanul a legszebb családi emlékek helyszíne.

Tovább

A konyha élményeket ad

Kultúrától és életkortól függően a konyha mindenkinek más élményt ad. Lehet maximálisan felszerelt, stílusos, egyedi vagy a végletekig praktikus, a lakás központi helyszínét képezi. Ha pedig gyermek érkezik a családba, előbb utóbb a konyha kicsit megváltozik. Kis szorgos gyerek kezek segítik a munkát még azelőtt, hogy a pultot egyáltalán felérnék! Minden picurt érdekel, mi történik a konyhában mert ott minden olyan izgalmasnak tűnik! Ahogy cseperednek egyre jobban ki szeretnék venni a részüket a munkából.

Főzés, mosás, takarítás…

Kezdődik a mosogatással, aztán paníroznak és mindenféle formájú sütiket sütnek! Ezért a kis kuktáknak mindenféleképpen szükségük van egy kötényre! Ezen kívül biztos örülni fognak - és mi is, ha nem szeretnénk porcelán készletet adni a kezükbe - egy Disneys bögrének, tányérnak, evőeszköznek és alátétnek is, hogy ne legyen probléma, ha a kezdeti időben véletlen kicsúszik a kezükből és hogy könnyedén megismerjék a sajátjukat a konyhában!

Irány a szabadba!

Ha pedig  úgy alakul, kiránduláshoz, oviban suliba, nyaraláshoz és egyáltalán, ha otthonról útra kelünk, kiváló szolgálatot tesz egy praktikus gyerek kulacs természetesen a hozzá passzoló szendvics dobozzal. Ön már beszerezte az örök klasszikus Disney szettek egyikét?

 

Nézzen körbe weboldalunkon, szerezzen be mindent, ami a konyhába szükséges lehet! Óriási választékunk közül biztosan megtalálja az Önnek legjobban megfelelőt!

Tovább