Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kiegészítők

Minőségi kiegészítők, divatos megjelenés

 

Minden lány egy hercegnő! És minden kislány koronáról és királylányos nyakláncról álmodik. A Disney kiegészítők valóra váltják minden királylány álmát! Mondjuk a hétvégi bevásárlás előtti elindulást hosszas készülődés előzi meg! Melyik hajpánt? Vagy inkább gumi legyen? Az Arieles szett vagy az Elzás szett passzol a ruhához? Kék legyen vagy inkább rózsaszín a masni a hajban? Rengeteg féle lehetőség van az elképzelések megvalósítására és csak a képzeletre van bízva, ki hogy viseli kedvenc kiegészítőit! Gyerekzsúrra szülinapi ajándékot keres? Kislányát vagy kisfiát szeretné meglepni? Esetleg itt az ideje beszerezni egy perselyt és pénztárcát? Nézzen körül webshopunkban, csodás szetteket, hajdíszeket, napszemüveget, órákat kínálunk!

Tovább

De hogy a fiúk se maradjanak ki a jóból… Kiegészítőink között vagány pénztárcák, perselyek, lámpák és elemlámpák között válogathatnak! Az elemlámpa kihagyhatatlan kellék az esti sátras történetmesélős bulikon!

Kerülje el a bőrig ázást!

Sokszor van, hogy gyermekünk nem szeretne esőköpenyt felvenni, és az eső is csak szemerkél. Ilyenkor jól jön egy esernyő, mely pontosan a gyermek kezekbe illeszkedik! Természetesen valamelyik kedvenc mesehős díszíti, így még szíveseben tartja gyermekünk a feje fölé és mindenki gyönyörködhet benne!

Tovább