Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Termék státusza

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Pénztárca, persely

A szülők már a kezdetektől azon dolgoznak, hogy gyerekeiket az életre neveljék. Vannak egyszerűbb és bonyolultabb feladatok. Utóbbiak közül ilyen például a takarékoskodás és annak megtanítása. Ennek elmagyarázására az egyik legegyszerűbb eszköz egy aranyos persely a gyerek számára.

Tovább

Miért hasznos a gyerek persely?

Fontos, hogy a szülőket is tudjuk tájékoztatni termékeink hasznosságáról. A gyereknevelés az egyik legnehezebb feladat életünk során. Ha szembejön például egy olyan kérdés, hogy hogyan értessük meg gyermekünkkel, hogy mi a takarékoskodás, akkor egy persely tökéletes eszköz erre a célra. Ez az egyszerűnek tűnő termék kialakít egy a gyerek mindennapjaiba beépülő szokást. Közelebb segíti a kicsit ahhoz, hogy megértse: hogyan tud a későbbiekben majd félrerakni, ha eljön az ideje. Nemcsak az értékesítést segítik ezek az információk, de elégedett és visszatérő szülőket tudhatunk majd vásárlóinknak, ha látják a szaktudást az árusító mögött.

Szeretett mesehősök a perselyeken

A gyerek első perselye egy örök emlék lesz az egész család számára. Egy ilyen tárgy nem foglal sok helyet. Elhelyezhető a gyerek íróasztalán vagy akár az ágy mellett lévő apró éjjeliszekrényen is. A gyerekek manapság oda vannak a számítógépes online játékokért.

A fiúk boldogan gyűjtögethetik az aprópénzeket egy Minecraft perselybe vagy egy Super Mario perselybe. A kislányok pedig szeretettel fognak tekinteni azokra a fémperselyekre, amelyeken kedvenc Disney karaktereik köszönnek vissza rájuk. Ha pedig szeretnénk feldobni a Disney szereplőkkel teli kínálatunkat, akkor készletünkhöz adjuk hozzá a szív alakú mancs őrjárat persellyel.

A mai modern világban kihagyhatatlan darab a polcokról a digitális persely. Egy digitális perselyt automatikus számlálóval látnak el. Így még izgalmasabb és tanulságosabb lesz a gyerek számára ahogy nyomon követheti apró vagyona növekedését.

Nyakba akasztható persely

Pénztárca helyett mit adhatunk egy gyereknek, ha pénzzel engedjük el otthonról? Egy olyan pénztárca, amely nyakba akasztható pánttal rendelkezik tökéletes megoldás erre az esetre. A kicsi biztosan nem fogja elhagyni vagy ott felejteni ezzel a kiegészítővel a rábízott összeget. A Play Doh nyakba akasztható pénztárca biztonságos módszere lesz a pénz megőrzésének fiúknak és lányoknak.

Tovább