Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Termék státusza

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Divatékszer, hajdísz

A lányokat már gyerekkoruktól kezdve izgatottság fogja el egy fénylő ékszer láttán, illetve egy csillogó hajdísztől. A kislányok, csakúgy mint az érett nők, imádják rendezgetni a hajukat. Csodás ajándékként tekintenek egy új csatra, hajgumira vagy épp hajpántra. A szülők örömmel lepik meg gyermeküket, és boldogan nézik ahogy apró testbe bújt felnőttek módjára csodálja kislányuk a tükörben a legújabb ékszerét.

Tovább

Trendi divatékszerek kislányoknak

A sorozatok és filmek nagy hatással vannak a gyerek divatékszer trendek alakulására. Ilyen többek között a napjainkban felkapott Stranger Things. Könnyen valóra válthatjuk sok kislány álmát egy Stranger Things karkötővel. A mai kor egyik legnagyobb sztárja a gyerekek körében a Jégvarázs című film. Mindenképp szerezzük be a film főhőseivel emblémázott ékszereit is. Ilyenek például a Disney Jégvarázs fém karkötő vagy a Disney Jégvarázs meglepetés óra és ékszer szett.  

A lányok nem csak hordani, de készíteni is szeretik az ékszereket. Ha valami igazán különlegessel készülnénk vásárlóinknak, akkor a Hello Kitty karkötő készítő készlet tökéletes választás. A népszerű Hello Kitty karakter és a kreatív tevékenység egy jó időre lefoglalja a gyerekeket. Nem mellesleg egy csodás emlék lesz a családnak a saját kézzel készített rózsaszín ékszer.  

Ne feledkezzünk meg a klasszikusokról sem! A polcok alapdarabjai, ha gyerek ékszerekről van szó: a Minnie egeres és a Disney hercegnős termékek. Illetve, ha még a fiúkra is gondolunk, akkor a gumikarkötők beszerzését is mérlegeljük.

Hajbavalók minden mennyiségben

 A haj kiegészítőkkel a kislányok egyszerűen nem tudnak betelni. A kínálat és a kereslet igen széles. A rózsaszín ezer árnyalatában választhatunk csatokat, hajgumikat és hajpántokat. Az unikornis őrület több éve lovagolja meg a trendeket. A kislányok imádnak eldicsekedni az unikornis szettjeikkel és ugrálva futkározni az unikornis hajpántjukban. Ma már a népszerű karaktereket is ezzel a mágikus lénnyel dobják fel. Hódítanak az unikornison lovagló Hello Kitty hajbavalók és az azokhoz tartozó neszeszerek. Itt is, mint minden gyerek kiegészítőnél, az örök klasszikusok mindig elcsábítják a felnőttek és a gyerekek tekintetét is. Töltsük fel készleteinket a szerethető Disney karakterekkel díszített hajbavalókból és szettekből!

Tovább