Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Termék státusza

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Törölköző

A tisztálkodás legfőbb támogatója


A tisztálkodás szükségességét gyerekkorban tanulja meg az ember. Érdemes játékos formában, a lehető legszebb élményeket generálva megismertetni a gyerekeket a kéztörlő, arctörlő fontosságával. Egy kellemes mintájú törölköző könnyedén feldobhatja a kicsik mindennapjait, így fontos, hogy megtaláljuk a számukra megfelelő darabokat. Ideje hát szert tenni a legvagányabb arctörlőre, kéztörlőre vagy strand törölközőre!

Tovább

A magas minőség képviselője


Egy gyerek bőre még annyira érzékeny, hogy könnyen rossz emlékké alakulhat a törölköző kellemetlen tapintása. A strand törölközők 100 % pamutból készülnek, így bőrbarátok és puhák, ami hozzájárul a csemeték kényelméhez, nem dörzsöli ki a bőrt. A magas nedvszívó képességük pedig pillanatok alatt felszárítja a bőrre került vízcseppeket. A kényelmes és gyors használat és a kellemes, simogató érzés együttesen hozzájárul ahhoz, hogy a kicsik kedvtelve válasszanak maguknak tökéletes strand törölközőt, arctörlőt vagy kéztörlőt.

 

A strand törölköző, mint a gyerekek szettjének kiegészítője


A strandon a gyerekmedence körül általában hemzsegnek a trendibbnél trendibb, mesefigurás fürdőruhában szaladgáló gyerkőcök. A fodros, szoknya-szerű bikiniknél és a vagány fürdőnadrágoknál természetesen nem lehet megállni. Az úszószemüvegnek is passzolnia kell az összeállításhoz, amire a megfelelő strand törölköző teheti fel a koronát. Legyen szó Sam a tűzoltó, Pokémon, Batman, Super Mario, Minecraft, Mancs Őrjárat, Én kicsi pónim vagy Disney szereplők megjelenéséről, a gyerekek legmenőbb strandtörölközőin szerepel valaki a kedvencek közül. Ha ezek a törölközők pedig színben is passzolnak a fürdőruhához, az már a hab a tortán!

 

Sokszínű használat


Nem kell attól tartania, hogy a strandtörölköző feleslegesen kerül megvásárlásra, mert a gyermeke végül nem fogja használni. A strandon elengedhetetlen kellékek ezek a törölközők, emellett a gyermeki kreativitás egyes formái is megjelenhetnek rajta. Hiszen ki nem látott már estélyi ruhában tündöklő kislányokat, vagy bunkereket építő kisfiúkat egyetlen strand törölköző felhasználásával?

A megfelelő méretű és mintájú strand törölköző, arctörlő vagy kéztörlő megtalálásához böngésszen kedvére webshopunk széles termékpalettájában!

Tovább