Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Termék státusza

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Arctörlő, kéztörlő

Itt a tisztálkodás ideje!


A kicsik gyermekkorban tanulnak a legtöbbet. Már ilyenkor érdemes kialakítani a mindennapi élethez szükséges szokásokat, amilyen a tisztálkodás is. Azért is kiemelkedően fontos ez a téma, mert a gyerekek számára mindennapos a játék, ami során pillanatok alatt képesek összepiszkolni magukat. Ismerős lehet az érzés: fél percig nem figyel oda a gyermekére, és máris tetőtől-talpig összekente magát. Ezért is fontos, hogy a nekik leginkább tetsző arctörlő és kéztörlő álljon rendelkezésükre, ha tisztálkodásról van szó. Így játékosan és könnyedén tanulhatják meg a törölköző használatát.

Tovább

100% pamut a kellemes érzésért a mindennapi használat során - mert a gyermekeknek a legjobb jár!


A tanulás alatt a legfontosabb, hogy a gyerkőc mindig jól érezze magát, így nem maradnak rossz emlékei az adott témában. Ha a célunk, hogy a kicsik könnyedén és szívesen tisztálkodjanak, érdemes 100 százalékban pamut anyagú arctörlő és kéztörlő törölközőt vásárolni. Remek nedvszívó képességük és puha anyaguk lehetővé teszi, hogy a törölközés szinte simogatássá alakuljon, az arctörlő és kéztörlő használata így sokkal kellemesebbé válik.

 

Mivel dobhatná fel jobban a gyermekét, mint a kedvenc mesefigurájával?


Ugyanúgy, mint ahogy számunkra is a kedvenc márkánk termékeivel a legkellemesebbek a mindennapok, a kicsik számára is ugyanezt jelentik a mesefigurák. A tisztálkodás során pedig az arctörlőn és kéztörlőn szereplő karakterek olyan érzést kelthetnek, mintha a gyerekek bajtársai lennének a mindennapi feladatok ellátásában. Legyen szó Pókember, Mickey egér, Villám McQueen, Spongyabob, Peppa malac, a Disney hercegnők vagy a Mancs Őrjárat szereplőiről, mind szívesen segítenek gyermekének a tisztálkodásban, így bármilyen témájú törölköző a rendelkezésére áll!

 

A megfelelő kíséret az óvodába vagy az iskolába


A mesefigurás, 100% pamut anyagú arctörlők és kéztörlők méretben is teljesen a gyermekekhez vannak szabva. 30*50 cm-es méretük és alacsony súlyuk lehetővé teszi, hogy a gyerkőcök kistáskájában is könnyen elférjenek, így a kedvenc karakterük mindenhová elkísérheti őket a törölközőkön. Amellett, hogy ezzel a kicsi komfortérzete is nőhet idegen helyeken, higiénikus megoldás is, hiszen így nem kell közös törölközőn osztozkodni másokkal!

Webshopunk széles választéka lehetővé teszi, hogy megtalálhassa a leginkább szimpatikus arc- és kéztörlőt a boltok polcaira - hogy a tisztálkodás játék lehessen!

Tovább