Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Termék státusza

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Takaró

Miért fontos a megfelelő takaró?


A gyerekek számára kiemelten fontos a megfelelő napi pihenés. Mivel még növésben vannak, sokkal több az alvásigényük. A pihentető alvás hozzájárul ahhoz, hogy a kicsik kipihenten és teljes energiával tudjanak belelendülni a napi eseményekbe, ami gyorsabb tanuláshoz és nagyobb elégedettséghez, vidámsághoz is vezethet. A megfelelő alváshoz ezért elengedhetetlen a megfelelő takaró. A polár takarók több mosást és használatot is gond nélkül kibírnak formatartó kialakításuk miatt, és kifakulni sem fognak könnyedén. Könnyűek, kis helyen is elférnek és remek hőtartó képességük van, mindemellett pedig rendkívül puhák és szépek, így nem meglepő, hogy fiatalok és idősek számára is remek megoldást jelent.

 

Tovább

Sokszínű felhasználásra is alkalmas


A polár takarók rengeteg előnyüknek köszönhetően többféle feladatra is alkalmasak. A kinézetüknek köszönhetően alkalmazhatók a hálószoba vagy nappali feldobására is. A gyerekszobának tökéletes kinézetet kölcsönözhet egy Harry Potter takaró, akár a Roxfortot is előidézheti. Az unikornis takaró a felhők közé repítheti az álmodozó gyerekeket. A Minyonok takaró ezzel szemben inkább a föld alá, titkos laboratóriumokba csábíthatja a kicsiket. Könnyűek, emiatt egyszerűen magunkkal vihetjük őket egy piknikre vagy egy hosszabb utazásra, ahol a fáradt gyerekeknek mindig kéznél lehet a kedvenc mesefigurás takaró. A kocsiban sem kell attól tartania, hogy elfoglalja az egész hátsó ülést egyetlen takaró, mert kialakításának köszönhetően kis helyen is elférnek. Szabadtéren is bátran előkaphatjuk a polár takarókat, mert hőmegtartó hatásuknak köszönhetően a gyermekünk hűvösebb időben sem fog fázni, ha esetleg hosszú időn át kell egyhelyben ülnie.

 

A megfelelő karakter a titok


Bármennyi pozitív hatása is lehet egy polár takarónak, ha a gyerekek elvárásainak nem felel meg. A legfontosabb szempont általában számukra a mesefigura látványos megjelenése a takarón. Nálunk a fentebb említett Harry Potter takaró, unikornis takaró vagy Minyonok takaró mellett rengeteg karakter jelenik meg, mint például a Mancs Őrjárat szereplői, Batman, az Így neveld a sárkányodat szereplők, Peppa Malac és még sorolhatnánk.

Ha olyan termékekre van szükség áruházában, amik biztosan kicsik és nagyok szívét is egyaránt megdobogtatják, a mesefigurás takaróknál nem találhat jobb megoldást, amihez webshopunk széles termékkínálata nagy segítséget nyújthat!

Tovább