Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Termék státusza

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Poncsó

A kényelmes megoldások támogatója


Bizonyára Önnek is ismerős az érzés, amikor a gyermeke nem szeretne megtörölközni, vagy nem várja ki, hogy egy forró, nyári napon naptejjel védje érzékeny bőrét. Többé nem kell ilyen problémákkal küzdenie! Az ilyen eshetőségekre tökéletes megoldás lehet a strand poncsó, ami egyszerre kényelmes és stílusos megoldás! A gyerekek imádnak mindenbe belebújni, egy poncsó sem lehet ez alól kivétel. Így egyszerre segít megszárítkozni a gyerkőcnek, miközben a bőrét is védi az erős napsugárzástól, így könnyedén összeköthető a kellemes a hasznossal, és két legyet üthet egy csapásra!

Tovább

Fő a védelem!


A strand poncsók nagy része 100% pamutból készül, így nagyon puhák és kellemes a viselésük, nem fogják dörzsölni a gyerekek bőrét. A 100% poliészter anyagú poncsók pedig pillanatok alatt megszáradnak, ez a Fast Dry funkció pedig kényelmes megoldást jelenthet. A strandolás vagy fürdés után nem kell attól tartania, hogy az anyag összevizezi a kanapét, vagy a strandtáskát, mert nagyon könnyen felszívja a vizet. A gyerekek is kisebb valószínűséggel fognak elcsúszni szaladgálás közben amiatt, mert vizesek maradtak. Emellett a poncsók kapucnival vannak felszerelve, így nem csak a bőrt védik az erős napsugárzástól, de a fejet is, így elkerülve a napszúrást. Arról nem is beszélve, hogy a kislányok hosszú hajkoronája nem szárad könnyedén, amiben a jó nedvszívó képességű poncsók szintén segítséget nyújthatnak.

 

Válasszon kedvenc karakterekkel ellátott poncsót gyermekének, a stílusos és vidám megjelenésért!


Kislánya szívesen burkolózik rózsaszínbe a strandon? A LOL strand poncsó remek megoldást jelenthet! Kis méretének köszönhetően egyszerűen szállítható, és a kislányok igazi hercegnőnek tűnnek benne! Kisfia inkább egy vagány Star Wars strand poncsóra vágyna? A Fast Dry Star Wars strand poncsó nem csak stílusos, de kényelmes megoldást is jelent, hiszen pillanatok alatt megszárad! Termékkínálatunkban több kedvenc karakter is megjelenik, akikre felcsillan a kicsik szeme!

Töltse fel árukészletét a legmenőbb és legpuhább strand poncsókkal, hogy a strandolni vágyó kisgyerekek mind megtalálják a számukra megfelelő darabokat!

Tovább