Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Termék státusza

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Párnahuzat

A kényelmes párna megfelelő kiegészítője


A takaró és a párna már a gyerekágyon virít, de úgy gondolja, valami mégis hiányzik? Szeretné feldobni az ágyneműhuzatot egy kis plusszal? Megtalálta a gyerekek számára a legmegfelelőbb kispárnát, de úgy érzi, még mindig szükség van valamire? Dobja fel az új kispárnát egy vagány kiegészítővel! Legyen az Bing párnahuzat, Peppa Malac párnahuzat vagy Disney párnahuzat, nálunk mindent megtalál olyan széles kínálatban, amit csak elvárhat egy webshoptól! A kedvenc mesefigurákkal díszített párnákat pedig a gyerekek is szívesebben ölelik magukhoz!

Tovább

Örök klasszikusok a hosszú távú megoldásokért


Nem tudja, milyen termékekkel kellene bővíteni áruháza kínálatát? A kedvenc karaktereink sosem mennek ki a divatból! Kispárnát ajándékozni pedig napjainkban is gyakori és kedves szokás, amit könnyedén feldobhatunk! A Bing párnahuzat minden kisgyerek kedvence lehet. A Peppa Malac párnahuzat akár még minket is a gyerekkorunkra emlékeztethet, a Disney párnahuzatról nem is szólva, ami már a szüleink gyerekkorában is virágzott! Minden korosztály számára megfelelő megoldás lehet, hiszen nem csak a gyerekmesék karakterei, de A gyűrűk ura vagy A nagy pénzrablás szereplői is megjelenhetnek egy-egy párnahuzaton!

 

Hű társ a mindennapokban


Bár a gyerekek egyik kedvenc társa az utazások, kirándulások során valamilyen játék vagy plüssállat, a párnákat sem felejthetjük el. A hosszú busz- vagy autóúton sokkal praktikusabb megoldás a csemeték számára, ha maguknál hordanak egy kispárnát, amin kényelmesen álomra hajthatják a fejüket utazás közben. Esténként is nagyobb biztonságot adhat a táborozás, kirándulás során az idegen ágyban az otthonról hozott, barátságos kispárna, főleg, ha a kedvenc mesefigurás párnahuzattal van körbevéve. A Bing párnahuzat, a Disney párnahuzat, vagy a Peppa Malac párnahuzat is lelki támogatást nyújthat a kispárna gazdájának, hogy csak néhány fajta kerüljön említésre.

Dobja fel termékkínálatát a kedvenc mesefigurás párnahuzatokkal! Nem csak a gyerekszoba látványa lesz szebb, de a gyerkőcök is szívesen ölelik magukhoz kedvenc kispárnájukat, főleg, ha az éppen aktuális kedvencük szerepel rajta - érdemes élni a lehetőséggel!

Tovább