Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Termék státusza

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Párna

A gyerekek kedvenc társa


Sokszor a felnőttek is kötődnek a régi plüssállatokhoz, vagy kispárnákhoz. Esetenként magunkkal hordjuk őket az utazások során is, olyan kötődés alakul ki. Ezek az érzések sok esetben a gyerekkorunkban alakulnak ki, amikor megkapjuk a kedvenc párnánkat, ami onnantól kezdve jóban-rosszban mellettünk áll. Ezért elengedhetetlen, hogy a gyerekek megtalálják a kedvenc társukat. A kislányok minden bizonnyal szívesen választanának maguk mellé egy LOL párnát, míg a kisfiúk számára inkább a Minecraft párna lehet a megfelelő. A Disney párna esetében azonban biztosan nagy az egyetértés, ahol mesefigurák százai várják, hogy megtalálja őket a kis gazdájuk.

 

Tovább

Bízza a döntést a kicsikre!


A megfelelő párna kiválasztása nagyon fontos feladat. Ha áruházában széles kínálatot tart, a gyerekek minden bizonnyal megtalálják majd a kedvenc mesefigurájukat. Ajándékként is nagyon gyakori a párna ajándékozása, sokszor még felnőttként is szívesen vennénk, ha az ajándékszatyorban meglátnánk a tökéletes Disney párnát. A digitalizáció elterjedtével a számítógépes játékok is nagy teret nyertek már gyerekkorban, így a kisfiúk repesnének az örömtől, ha Minecraft párnára tehetnének szert. A kislányoknak is megvannak a kedvenc hercegnőik, de számukra sok esetben a szoba kinézete is számít, hiszen minél hercegnősebb, annál jobb. A rózsaszín ágyneműhöz pedig remekül passzolhat egy LOL párna, ami rózsaszín hátterével tökéletesen kiegészíti az ágyneműt. Bármilyen megoldást is választanak, a gyerekek boldogsága mindig a legfontosabb!

 

Praktikus és kényelmes megoldás


A párnák 100% poliészterből készülnek, amiknek több előnye is van. Jó hőszigetelő képessége biztosítja a kellemes meleget a gyerekek számára, emellett pedig jó légáteresztő, és gátolja, hogy beleizzadjanak alvás közben. Magas színtartó képességének köszönhetően a mosás után sem fog kifakulni a párna, sokáig hű társa lehet a gyerekeknek. Anyagát tekintve pedig rugalmasabb és tartósabb, mint a pamut.

Töltse fel áruháza kínálatát többféle Disney, Minecraft vagy LOL párnákkal, hogy minden gyermek megtalálhassa a neki leginkább tetsző darabot, vagy hogy minden szülő megtalálhassa a tökéletes ajándékot gyermekének!

Tovább