Google Fordító

A fordítást a Google Translate végzi. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk!

Szűrés

Termék státusza

Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Lepedő

Az alvás elengedhetetlen kelléke - a tökéletes lepedő


A megfelelő ágynemű nem elegendő a problémamentes alváshoz - a lepedőnek legalább ugyanekkora szerep jut. Nem mindegy tehát, hogy melyik típust és melyik színt, mintát választjuk. A gyerekek esetében ez fokozottan igaz, mert a fejlődő szervezetnek még több pihenésre van szüksége. Napközben emiatt minden körülménynek fokozottan kielégítőnek kell lennie ahhoz, hogy a gyerkőc kipihent lehessen.

Tovább

A mindennapok megmentője: az ovis gumis lepedő


Az ovis gumis lepedő kifejezetten az óvodai fektetőre lett tervezve, hogy zavartalanul végbe mehessen a délutáni szundi. A guminak köszönhetően egyszerűen felhelyezhető a lepedő a fekhelyre, és az akkor is stabilan a helyén marad, ha a gyerkőc sokat forgolódik elalvás előtt - vagy akár közben. A gumis lepedő persze nem csak az óvodában lehet nagy segítség: ha a csemeténk kedvenc programjai között szerepel, hogy az ágyon játsszon vagy ugráljon, a guminak köszönhetően a lepedő így sem mozdul el az ágyról.

 

Minőségi anyagból a kellemes alvásélményért


A gyerekek érzékeny bőre miatt elengedhetetlen minőségi gumis lepedőt vásárolni. A pamut légáteresztő tulajdonsága miatt nehéz beleizzadni, emellett pedig bőrbarát és nagyon nehezen lyukad ki. Az ovis gumis lepedők pedig sokszor frottírból készülnek, amiknek nagy része szintén pamut, viszont nagyon magas a nedvszívó képességük. Az ilyen anyagú gumis lepedők nagyon puhák és kellemes érzést biztosítanak a délutáni szundi során.

 

Dobja fel a gyerek ágyát mintás gumis lepedővel!


Lehet, hogy a lepedő nem a leglátványosabb elem az ágyneműgarnitúra részei közül, de ez nem jelenti azt, hogy unalmasnak kell lennie! A hagyományos, halvány és fehér színek mellett a gyerekek számára mintás gumis lepedők biztosítják a tökéletes harmóniát és felszabadult érzést. Harry Potter, Minecraft, Mickey és Minnie, Oroszlánkirály, Verdák, Micimackó, Peppa malac és még rengeteg más mesefigura várja, hogy feldobhassa a gyermekek lepedőjét!

Webshopunkban széles skálán kínálunk pamut és frottír ovis gumis lepedőket és gumis lepedőket egyszínű és mintás változatban, amiket nem érdemes kihagyni!

Tovább